Jan Vermeiren

Jan Vermeiren

Netwerken & LinkedIn Expert
Jan Vermeiren is in België (en ver daarbuiten) dé specialist in netwerken en referrals. Volgens HR Tribune is hij één van de top 10 sprekers uit België en Vacature koos hem in juli 2009 als voorbeeld van een succesvolle Belgische business goeroe.

Samen met zijn team van Networking Coach geeft Jan niet enkel presentaties, trainingen, workshops en persoonlijke coaching op het vlak van netwerken en referrals, maar hij adviseert organisaties ook hoe het netwerken te stimuleren op hun evenementen en hoe netwerken te integreren in hun verkoops- en aanwervingsstrategie.

Daarnaast wordt hij ook regelmatig over de onderwerpen netwerken en referrals geïnterviewd door onder andere de Belgische televisie (‘De Zevende Dag’, ‘Lichtpunt’), Vacature, de Tijd, Kanaal Z, Bizz, Jobat en het Ingenieursblad.

Jan is de auteur van het netwerk boek ‘Let’s Connect!‘, de CD ‘Let’s Connect op een evenement’, de Everlasting Referrals Home Study Course en het nieuwe boek ‘Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken‘.

De Amerikaanse versie van ‘Let’s Connect’ was een best seller op Amazon met als hoogste plaats tot nu toe nummer 2 bij marketing boeken en nummer 9 bij management boeken. Jan is de eerste Belgische auteur die daarin geslaagd is. Met ‘Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken’ brak hij zijn eigen record met een nummer 1 positie bij’Sales & Selling’ en nummer 2 bij ‘Job Hunting & Careers’. Tevens werd hij met ‘Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken’ de eerste Belgische auteur die een nummer 1 best seller had op de website managementboek.nl.

Jan en zijn team werken zowel voor grote internationale bedrijven zoals Alcatel, Delta Lloyd Bank, Deloitte, IBM, ING, Mobistar, Nike, SAP en Sun als voor kleine bedrijven en freelancers.

Jan is tevens gast docent in het International MBA programma van Vlerick Leuven Gent Management School (België;) en RSM Erasmus Universiteit Rotterdam (Nederland).

bol.com Partner Event: Interview Jan Vermeiren van bol.com Partnerprogramma

LinkedIn profiel van Jan

Naar alle sprekers